tisdag 31 mars 2009

Vinnare i tävlingen korad

Som jag skrev igår så var det nästintill omöjligt att bestämma vilket klipp som var det roligaste av de som anmäldes. Efter att det ändå gallrats fram en handfull favoriter så fick slumpen avgöra i form av lottdragning.

Vinnare blev Camilla med sitt bidrag med den enkla motiveringen som hon faktiskt skrev själv: "Mycket roligare än såhär blir det inte!" Priset är införskaffat och kommer att gå med posten idag eller imorgon. Stort grattis!

Priset består av godis, pennor och en ficklampa som drivs helt utan batteri. Camilla är student och läser en utbildning på KTH där studier i energi varvas med studier i ekonomi. Antar att det då behövs pennor att anteckna med medans "flitens lampa" lyser där utan batteri :)

Andra bidrag som är värda att nämnas:

Först ut är mammas, med reportern som inte kunde hålla flabben. Detta klipp tillhör även min bättre hälfts favoriter och skulle anmälts av henne om morsan inte kom först till kvarn, så lite delad ära till er båda!

Lasses bidrag där Kjell Bergqvist visade att rollerna han spelar på film egentligen bara gestaltar honom själv gav upphov till ett härligt skratt.

J.Js klipp med Peter Apelgren var klockrent. Med fraser som "klyvna hårtopparnas prinsessa" låg asgarvet nära till hands.

Brorsans bidrag med "Lokets bästa" var både kultur och humor på samma gång. Det bör även tilläggas att brorsan själv besökt Loket och bingolotto en gång i tiden då det sändes i lokal-TV. Iklädd IFK Göteborgsoverall och två kilo hårgelé överlämnades en vimpel medan husbandet rev några toner ur slagdängan Heja blåvitt. Han vågade dock inte fråga honom varför alla barnen sitter längst bak i tåget? Jo, för alla är dem ju rädda för Loket...

Sist men inte minst och helt jävla klockren vill jag också nämna Glenns klipp med fyllot som hälsade hem till morsan i Linköping samt Borriz brorsas inslag med framtidens företagspampar.

Till sist, ett stort tack till er alla!

4 kommentarer:

The winner :) sa...

Wohoo! Vad glad jag blir! Tack tack! Kram!

Camilla sa...

He's back! :) http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc&feature=related

Anonym sa...

okej... skall vi kasta pinsamheter som man gjort i TV. Västnytt visade ett inslag från en talangjakts-audition från frölunda torg där ett "helt vanligt grabbgäng från förorten" framförde Y.M.C.A i full mundering. Längst fram på scen med bygghjälm och uppriven skjorta. Tror nog att det finns fler medlemmar i "bandet" som läser denna blogg. Tilläggas skall att bygghjälmen hade en klisterlapp med fantomen på.

Anonym sa...

Anonym:
Det måse vara ett aprilskämt!