tisdag 11 januari 2011

Gunther Van Hagen i San Jose

Igår eller om det var idag, lite svårt att hålla reda på vilken dag det är när man jobbar natt. Hur som helst, i måndags tog jag bilen in till "downtown San Jose" för att gå på utställningen Body Worlds Vital på The Tech Museum. Det var en utställning med några av Gunther Van Hagens "konstverk". Snubben har specialiserat sig på att använda donerade kroppar för att visa hur det hänger ihop med kroppens anatomi. Väldigt intressant måste jag säga eftersom det inte hör till vanligheterna att man kan se hur kroppens alla organ, nerver, leder, muskler blodådror, ben etc. ser ut och hänger ihop, iaf inte på döda människor. Dessutom fick man se hur kroppen ser ut när den drabbats av olika sjukdomar såsom tumörer och fetma. Synd bara att min engelska inte riktigt håller högsta klass när det gäller medicinska termer... Jäkla mumbojumbo helt enkelt!

Givetvis fick man inte ta kort inne på utställningen, men jag antar att länken ovan ger en ungefärlig bild om hur det såg ut... Här är iaf en bild på utsidan


Nu är det snart slut på den här sejouren här i San Jose. Räknar det till femte gången jag är här nu. Resterande del av vistelsen i San jose ser ut som följer:
- Packa klart väskorna (Håller på att tvätta)
- Klippa mig
- Äta lunch
- Sova
- Checka ut från hotellet
- Jobba (börjar som vanligt 23:45)
- Köra till flygplatsen i San Francisco (lämnar nog jobbet kring 5:30)
- Flyga till Wilmington via Charlotte (flyg avgår 8:50)

Beräknas sedan ankomma Wilmington, NC runt 20:00 på onsdag kväll lokal tid. Torsdag måste jag vara på kontoret runt 7:30 för att delta på en utbildning i det som vi kallar Human Performance, alltså mänskliga faktorn, varför man gör fel och hur man undviker det. Så sen när man väl gör ett misstag så kan folk skylla på att man visste bättre och så åker man på en NRU - Nacke Röva Ut :) Typ.

Därmed så är det nog färdigbloggat från Kalifornien för den här gången...


Over and out!

Inga kommentarer: