söndag 31 maj 2009

Sista inlägget från USA...

... på ett litet tag i alla fall. Vet ju aldrig vad som händer, men planeringen just nu är nog att jag ska åka över igen till vårsäsongen här nästa år.

Om några timmar så börjar min resa som går Wilmington-Philadelphia-Frankfurt-Göteborg med beräknad ankomsttid imorgon måndag strax innan lunch. Har förberett mig genom att sova väldigt lite nu inatt så att jag kan sova på planet istället och förhoppningsvis vara sånär utvilad när jag landar (peppar peppar - brukar ju ibland bli motsatt effekt).

Jag tänker inte ge mig på att sammanfatta hela året. Det hade tagit alldeles för lång tid. Alla intryck från platser man sett och människor man mött är svåra att sätta ord på.

När jag var yngre så var USA en stor dröm för mig. Jag fascinerades av landet med de stora skyskraporna till den grad att jag till och med satt och ritade "skylines" över Manhattan i mitt skrivhäfte i skolan. Den drömmen har nu gått i uppfyllelse.

Så även om jag nu verkligen ser fram emot att komma hem till Göteborg så är det med visst vemod som jag sätter mig och kör emot flygplatsen om två timmar... Men en tröst är ju ändå att jag med största sannolikhet kommer att komma tillbaks!

Så till USA säger jag nu: "So Long, farewell, auf wiedersehen, good night"!

Till er andra: Ses snart!

1 kommentar:

Anonym sa...

Glad att du är hemma!