söndag 17 maj 2009

Bakfull i Wilmington

Antar att rubriken säger det mesta... Det är en helt vanlig söndag.

Kom tillbaks till Wilmington igår efter en inte helt problemfri flygning ner från Quad Cities (via Chicago och Charlotte). Bland annat sölade dem bort mitt bagage så jag fick åka och köpa ett par badshorts när jag kom hit för att inte vara fast i ett par jeans när termometern visade 25 grader och solsken. Gick ut och la mig vid poolen och somnade bara några minuter senare, vilket medförde att min mage och arm ser ut som dannebrogen idag...

Dock kändes det väldigt trevligt att vara tillbaks här. Wilmington och det här hotellet är ju det närmsta jag kan kalla hem i det här landet.

På kvällen körde vi tre FEPs som är här i trakten nu en liten samkväm. Vi käkade kycklingtacos och drack alkohol samtidigt som vi berättade alla typer av rövarhistorier från våren som varit. Slutade med att vi tog en taxi till en pub, vilken jag lämnade lite lätt vinglandes någon gång vid småtimmarna.

Idag vaknade jag upp och insåg omedelbart att det var en sån dag man skulle behöva en "transport". Att liksom "hjulet snurrade, men hamstern var död". Efter lite möda och besvär kom jag dock iväg till en restaurang och köpte en hamburgare. Nu sitter jag mest och njuter av att vara mätt och bakfull, men framför allt att jag är ledig! Att mitt nästa åtagande är att ta mig till jobbet imon för en vanlig arbetsdag :)

Nu till nåt helt annat. Här i USA är folk rädda för att Obama håller på att göra landet socialistiskt. Dem tänker främst på att den amerikanska staten skall äga en del av bankerna som de hjälper ur krisen nu. Detta har blivit en stor snackis och för inte alltför längesen kunde man se detta på TV här...

Rätt kul faktiskt...

Inga kommentarer: