lördag 6 mars 2010

Helg!

Nu har man avverkat en arbetsvecka här i Mexiko. Egentligen inte så mycket arbete, utan mer en lång process med att få passerkort och arbetstillstånd. Denna process är inte riktigt klar än...

Rätt så oväntat, men framförallt väldigt välkommet så har vi fått helgen ledig nu. Detta ska bli himla kul och för min del så kommer jag att göra några besök på stadens turistfällor och senare på kvällen lutar det åt att det blir traditionell mexikansk afton på nåt ställe som våra tolkar rekomenderade. Ikväll är det middag med resten av ingenjörerna som jag ska jobba med här och det kommer med all säkerhet bli väldigt trevligt det också.

Ska även försöka knäppa lite bilder nu i helgen och lägga upp dessa.

Nu är det som sagt helg - Hasta Luego!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håll i plånboken denna gången! Hoppas du får en trevlig helg!
Kram
Mamma

Anonym sa...

hoppas helgen har varit bra... själv sitter man o uppdaterar Tomas Vileåholm (polare från London) blogg hela tiden... man har ju ett pris att hämta. Skulle inte förvåna mig om han publicerar 2 uppdruckna öl flaskor.

http://pingisfruochmycketmer.blogspot.com/

Idag har vi varit med Lvosa på Universeum. God damn vad sprang omkring... hon fullkomligt älskade det. Fiskar, apor, fåglar e hennes del. Hon bad om att få bada hos rockorna... på riktigt.

bro