söndag 16 augusti 2009

Kärnkraftsrallare och tyskar...

När man åker runt såhär och jobbar på olika kärnkraftverk så kommer man i kontakt med en del "halvsköna" lirare... Min chef nämnde uttrycket "kärnkraftsrallare" vilket är ett rätt passande namn på detta fenomen.

Det kan ju vara alltifrån folk med extrema åsikter åt alla möjliga håll till folk som bara är lite allmänt virriga. Men man stöter också på en del med minst sagt lite udda klädsmak och stil.

Här nere i Schweiz är det ju en del "tyskar" (schweizare, österrikare och tyskar) som jobbar under revisionen. Något som då slagit mig mig med viss avsky är frekvensen på hockeyfrillor och örhängen på män i 40-60 årsåldern...

Allt detta får mig att fundera på om det inte borde införas en någon form av övre åldersgräns på en del saker, som till exempel örhängen och hårlängd på äldre män... Alltså, det ser ju fan förjävligt ut! Lägg därtill en kulmage, skinnväst och ett par tonade glasögon så har ni hela paketet. Eller varför inte bara införa ett totalförbud?

I det militära fick vi lära oss en rätt bra tumregel: "Tjejer - Långt hår och örhängen, Killar - Kort hår och inga örhängen". Kan hända att det är lite väl onyanserat synsätt och givetvis finns det vettiga undantag, men som en tumregel borde den ju ändå funka...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Är det OK att göra en tatuering när man är 52, tjock, kvinna och dessutom korthårig sådan?? Vi har fått en tatueringsstudio på i huset:-)

Jag som tycker att det är så snyggt med hästsvans på killar, även på gubbar för den delen, men då skall håret vara rent, snyggt och välskött.

//Mor

Anonym sa...

Tycker även att mustascher skall ingå i totalförbudet!

Albinssonskan sa...

....och inför totalförbud på skinnvästar, oavsett ålder!

Kris sa...

Jossan:
Om man skulle införa totalförbud på skinnväst, vartifrån skulle då GAIS, Elfsborg med mera rekrytera sina fans?! :)

Anonym:
Mustascher har jag ingen emot, speciellt om den ingår i ett helskägg! Fast klart, hockeyfrilla och musche går ju bort.

Mor:
När är det dags att begrava den där övervintrade hippien du har inom dig? :) Fast tatuering är väl ok om man sätter den på rätt ställe.