tisdag 19 april 2011

Med sikte mot ljusare tider

Befinner mig ju i vad som kan jämföras med svensk högsommarvärme, men det känns ändå bra att veta att våren är på gång där hemma. För på lördag kommer jag nämligen hem en kort sväng! På söndag sen bär det av ner till Spanien för en lite drygt tre veckors vistelse där nere. Om en månad (18 maj) kommer jag hem på riktigt efter några dagar i Barcelona.

Något som inte verkar gry här på vårkanten är IFK Göteborg. Tredje raka förlusten och utan att ha sett en minut av årets spel känns det ändå som att Håkan måste hitta på något snarast. Annars börjar olyckskorparna kraxa, publiken utebli och ordet kris kommer inte bara vara början på mitt namn.

Mot ljusare tider alltså, för inte fan kan det bli sämre?!

En av alla de fantastiska soluppgångarna man möttes av när man kom till jobbet i Mexiko förra hösten.

Annars så finns det inte så mycket att skriva om. I lördags var vi bjudna på ett klassiskt BBQ ala amerikanska södern. Det innebär inte bara grillning utan även att man ställer ut en jättegryta och har storkok ute i trädgården, så kallat "Broil". Bland annat kokades runt 30 kg kräftor levande tillsammans med potatis, majs, lök, korvar etc. Jättegott, men i jämförelse med svenska kräftor så hade det inte mycket att hämta. Söndagen spenderas ute vid hotellets pool med ett sexpack Bud i en ishink, ja man har väl haft det sämre helt enkelt.

Vår projektledare ser till att kräftorna spolades av och fick lite vatten att simma runt i innan avrättningen i kokkärlet ägde rum. Ska tilläggas att det här bara var hälften av kräftorna.

Inga kommentarer: