tisdag 7 december 2010

Lite allt möjligt såhär i december

Så var vi en bra bit in i december. Denna högtidens månad som bjuder på den där gemytliga stämningen som bara kan infinna sig när det dricks glögg och företagen bjuder på julbord.

December är ju också månaden då folk stressar upp sig över petitesser och någonting så irrelevant som årets julklapp ska koras... I år stod det tydligen mellan surfplattan eller pekskärmsmobil. För många människor står dock valet mellan julmat eller hyra...

FCK verkar i skrivande stund ta sig till CL-slutspel. Laget består till stor del av f.d. tongivande allsvenska spelare. Bland annat från IFK Göteborg och Ellos. Kan FCK, borde väl en svensk klubb och då i synnerhet blåvitt kunna prestera bättre i Europa?

Om en vecka ska jag till amerikanska ambassaden för ansöka om ett visum. Får väl hoppas att wikileaks inte ställer till det alltför mycket innan dess så att jänkarna väljer att jäklas med oss svenskar.

Jag utlovar också ett stort julquiz här på bloggen i dagarna före jul. Senaste quizet hade ju knappt något deltagande, men jag ger inte upp för det. Så nytt quiz är att vänta. Till dess kan det vara en idé att plugga på julkalendrar, TV-värdar, julsånger och andra händelser kopplat till jul och nyår.

Tänkte även bjuda på en liten "balkongbild" som visar Göteborgs västra delar under ett snötäcke i kvällsskymning.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjusig bild! Nic