fredag 19 februari 2010

Så var det fredag igen...

Visst är det skönt med helg, fast samtidigt så går tiden jäkligt snabbt nu. Snart bara en vecka kvar till Mexiko och därmed slut på "sötebrödsdagarna".

-------------------------------

OS igår bjöd på en bragd av den tidigare här i bloggen kritiserade Anja, samt några mindre bra framträdanden av våra skidskyttar. Curlingherrarna med "anit-stilikonen" Edin i spetsen blev utskåpade av Kanada, men kom tillbaks starkt mot Kina. Ja, lite av mellanmjölk får man väl säga...

-------------------------------

Moderater verkar inte sky några medel när det gäller sina interna placeringar i partiet. Fast klart, det finns väl ett ordspråk i stil med "har man inte fuskat, har man inte försökt".

Samtidigt valde de stora kommunpartierna i Göteborg att svika sina vallöften om omröstning av trängselskatt. Nu införs den i vilket fall som helst. Bra för miljön om biltrafiken kan bli mindre och fler väljer att åka kommunalt, men samtidigt känns det vääääldigt krystat och snarare som ett sätt få bilisterna här i stan att finansera infrastruktursatsningar som borde kommit från regeringshåll. Som den gode Palme i ett av sina tal sa: "Man bör kalla saker vid deras rätta namn".

------------------------------

Helgen kommer till största del att spenderas i Varberg. Där skall det mekas lite med bilen, den som finns kvar nu efter Ajjes tragiska öde...

Inga kommentarer: