lördag 3 april 2010

Crazy Bridge

Historien säger att två olika ingenjörsbyråer fick i uppdrag att bygga en bro över en järnväg. Att starta i varsin ände och sedan mötas på mitten... Resultatet ser ni nedan och ger ju intrycket att kommunikationen mellan dem inte var den allra bästa.

Förare är min kollega Thomas som brukar vara rätt tung med foten på gaspedalen. Som ni kan se så är vi "Airborne" vid åtminstone två tillfällen och jag bedömer hastigheten till 60 km/h.

En film som denna gör inte verkligheten rättvisa (ungefär som när man kollar på alpin sport på TV och inte ser hur brant det egentligen är). Hur som helst så är detta en bro som börjar med en brant stigning för att i slutet av stigningen övergå till att luta i sidled, för att senare svänga lite grann och luta åt andra hållet innan det går skarpt nedför...

Om det inte redan framgått så är detta det så kallade "byggnadsverket" som jag nämnt tidigare här i bloggen. Ja, vad ska man egentligen säga? Jänkarna här suckar en aning och drar till med ett "only in Mexico..".

5 kommentarer:

Anonym sa...

hehe... galet. vi var luftburna i bilen på väg till torpet, ofrivilligt dock, dom ser inte efter vägarna riktigt här.

Anonym sa...

Tror du att dem ser efter vägarna här då?

Anonym sa...

Nä... Tydligen inte. Men dom betalar nog inte heller typ 94% skatt heller.

Anonym sa...

livstecken önskas. bro

Anonym sa...

Andetag, puls och öppna ögon.

Tillräckligt med livstecken?