onsdag 25 maj 2011

Hemma igen

Motivation att skriva blogg går i mitt fall väldigt mycket upp och ner och som ni märkt så har motivationen legat i botten under de senaste veckorna.

Har iaf kommit hem igen. Arbetet i Spanien gick kanon och vistelsen där nere rundades av med besök till Zaragoza och Barcelona.

Nu har jag varit hemma nästan i en vecka. Mycket av tiden har gått till att bara komma igång med livet. Se vilka räkningar man missat att betala, städa upp lägenheten efter badrumsrenoveringen etc. I dagsläget är det väldigt nära klart. Lite mer grejer som ska upp samt att elektrikern måste komma och dra lite kablar och sen ska taket målas.

Igår firades morsan som fyllde 54 år med besök på Glenns sportbar på Friggagatan. Himla trevlig och roligt att se familjen igen!

Om askan lägger sig och flygsituationen tillåter det kommer jag och brorsan att åka till Prag i helgen. Ska bli riktigt fint med riktig semester som toppas av god mat och billig öl.

Om nu motivationen kommer tillbaks så kommer jag att skriva ett par inlägg med bilder från Spanien, badrummet och Prag. Lovar dock inget!

1 kommentar:

H sa...

Hoppas ni får det fint i Prag! Missa inte ett besök på hissdiscot! :)