tisdag 22 december 2009

Det nalkas jul

Nu är det snart jul och nyår. Därmed är det också slutet på det s.k. 00-talet som jag på sätt och vis tycker ha flutit på relativt obemärkt. Kanske ska skriva en krönika om detta lagom till nyår?

Mitt bland alla dessa larmrapporter om global uppvärmning känns det som en högoddsare att vi i Göteborg (hela landet?) kan se fram emot en vit jul...

Västsvensk fordonsindustri (vilket torde vara samma sak som svensk/nordisk) är inne i ett avgörande skede. Häromdagen lades SAAB ner, men där verkar ännu inte sista ordet vara sagt. Volvo håller på att bli kinesiskt och nåt säger mig att detta inte är odelat positivt. Hur som helst så är det tuffa tider för många här på västkusten nu.

Tiger och Elin Woods är en snackis i dessa dagar. Tiger är ett svin, men samtidigt tycker jag att det är märkligt att Elin ens kan med tanken att kräva halva hans förmögenhet... USA är ett land med sjuka system, så ingenting är ju omöjligt...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Elin borde snarare ha rätt till hela den förmögenhet han tjänat under de år de varit gifta!

Albinssonskan sa...

Håller med föregående talare! Det är inte mer än rätt, han har för f-n haft 14 (FJORTON) olika damer vid sidan om. Och inte nog med det, när hans fru var gravid till råga på allt.
Fy vilken sorglig människa!